Saturday, 9 July 2016

Njoftim mbi Medaljen e Shpëtimit


Për Shqipëri dhe Kosovë 


Te dashur miq!
Ju njoftojmë se kushdo që banon në Shqipëri apo Kosovë, që dëshiron ta ketë këtë Medalje të Shpëtimit, mund të kontaktoj direkt si më poshtë. 

Kontaktoni Helios Fistani:


Nëpër Botë


Të gjithë shqiptarët që jetojnë në vënde të ndryshme të botës, mund ta porosisin Medaljen e Shpëtimit, nga faqja elektronike Christo Gifts, ku mundësia e shpërndarjes është më e lehtë:
https://americas.christogifts.com/en/16-medals-jewelery

Medalja e Shpëtimit


Për më shumë informacion mbi Medaljen e Shpëtimit, mund të lexoni këtu:
http://paralajmerimi.blogspot.al/p/medalja-e-shp.html